Vackert kvällsljus ✧

Vilken fin tisdagkväll vi fick tillsammans!
Kvällsljuset var så vackert. Men inte bara kvällsljuset, utan även kvällsljuden.. Barnens skratt, fåglarna pratar och våra små ljud som bara finns på Emmagården.
Jag får ett gulligt meddelande av fina Eva, det berör mig! Hon skriver om tvillingdagen med kärlek. Hon vet och har känt bandet mellan mig och min tvillingbror sedan födsel.
Hon finns där alltid för oss båda, älskade Eva!
Tack för att du finns i vårt liv, år efter år!
En annan person som alltid finns där för mig, som känns i min ryggrad. Det är min tvillingbror! Älskar det starka bandet mellan oss. Ett band som vuxit genom åren genom att inte alltid tycka samma, inte alltid välja samma väg, men i slutändan blev alltid valet så enkelt. Valet var inte vad vi valde, vilken väg vi tog, valet var inte att allt alltid blev som vi tänkt oss, utan valet var att kärleken fanns där trots olikheter i livet. Jag älskar att åldras varje år samma dag som dig, varje år av ny kunskap, nya händelser och starkare kärlek!!

En ny dag, onsdag. Vaknar i balans. Jag vaknar i ett härligt lugn. En dag som startade med varm omtanke. När vi tre tjejer i huset vaknade och steg ner för trappan, var brasan tänd och värmen från Martin känns långt in i hjärtat! 
Det är fint att vi valt varandra du och jag♡!
(null)
Jag hoppas mina känslor väcker fina känslor i dig. Att du får känna och må bra. Att du får vara du! Att du vågar vara du! Att vi alla möter varandra med snällhet, trots olikheter!
Ha en superfin onsdag! Kärlek och kram / Elin
balans - hjärtat - kärlek - ryggraden - tacksamhet - tvillingbror