Girlang

Mysigt pysselväder! Vi pysslar och tar hand om varandra! Så kul att göra en girlang av apelsinskivor som vi torkat i ugnen.
(null)Jag är så tacksam för alla kramar jag får av mina 3 M! Kärleken känns stark och viktig här hemma. Men det får mig att tänka extra mycket på att alla behöver dessa kramarna! Kramar stärker, kramar glädjer, kramar helar, kramar minskar stress, kramar ger trygghet, kramar höjer självkänsla, kramar utrycker många känslor, kramar är ett sätt att vissa kärlek och stöd. Kramar till och med stärker vårt immunförsvar. Därför skickar jag den största, varmaste, goaste bamsekramen som doftar lite apelsin och en del av kladdkakan jag åt. Den kramen är varm och äkta. Den kramen omfamnar dig och gör gott för kropp och knopp. Hoppas du känner kramen!
Var rädd om dig! K R A M
avståndskram - elinkram - flygande kram - kraften hos kramar - kram - kramar - ta hand om dig
Marie

Saknar verkligen alla kramar ❤️

Svar: Många kramar till dig fina fina Marie❤️
Elin Lehtinen

Eva extramamma

Fick/kände just världens bästa Elin kram!! ❤️❤️Ääälskar se ert pysslande!! Om jag vore ett ”M” idag, skulle jag vilja va hos dig Elin!!!

Svar: Åhhhh, jag önskar att jag fick krama dig älskade Eva!! Saknad! Och pratat om dig och Stefan varje dag. Dessa julkolor som vi fick hos er på Ljusterö har satt dom bästa spåren i Minea😂❣️!
Vill gärna pyssla med dig!
Du är alltid alltid välkommen hem till oss! Saknar er jättemycket!
STORA VARMA KRAMAR❤️
Ta hand om er!!!
Elin Lehtinen

Farmor/ svärmor

Ser jättemysigt ut🥰

Svar: Tack svärmor!
Supermysigt med apelsiner🍊🌲!!
Och doften i huset är fantastiskt!
Storkram❤️
Elin Lehtinen