Underbara December!

Så mycket kul som händer. December är en spännande tid. Jag försöker vara här och nu. Det känns skönt, att vara här och nu och att leva! 
Gulliga ni är som skickat och frågat om något hänt när jag inte uppdaterat. Jag uppskattar omtanken och blir bara glad av meddelande från er! Det stressar mig inte, utan tvärt om, gör mig bara glad. Jag tycker det är så kul och givande att blogga, en bra självreflektion, samtidigt som jag får bjuda på en glimt av vårt liv och sprida glädje. Det gör gott i mig!! När jag skriver brukar jag fråga mig själv, vad är jag tacksam för. Inte fokusera på saker som inte blivit som man tänkt. Utan den stunden bara tänka på saker jag är tacksam över, positiva ting, det händer så mycket i hela mig. Lyckan blir så stor i mig och glädjen känns ända ut i tårna!
Mycket kul som hänt sista veckan. Favorit stunderna med mina M är så gosiga. Julbord med härliga kollegor, dansavslutning, julkonsert och stämningsfullt i Västerstad kyrka där fina Klara och Marie sjöng. Fantastiskt julbord och dans på Löderupsstrandbad med ett superkul gäng, fina samtal och middag med underbara familjen Gjöderum. Givande tid på jobbet, underbara kollegor, medarbetarsamtal, Molli supersöt på sitt luciatåg på förskolan, trevlig avslutning på ABC utbildning, bakning och mycket mys hemma på Emmagården. Känner oss så redo inför julen!
(null)
Önskar dig en fin kväll, stressa mindre och njut mer!
STOR KRAM
kul med blogg - nuet - tacksamhet