Julen är här!

Vilka underbara dagar!
Kära Loanne och Alfred, tusen tack för den 21:e december hos er, supergott och trevligt! Vilka underbara människor hos er!
Kära Jenny, Tobbe, Elton och Tova, tusen tack för en superkul 22:e december med en fantastisk heldag. Tipsrunda, grillning i skogen, massor av godsaker, underbara skratt och tiden med er alla familjen Jönsson/Nilsson!!
Kära mamma, pappa, svärmor, svärfar, gammelmormor Mona och mina tre M, tack för den 23:e december med er! Så härlig stämning och roligt med uppesittarkväll med er!
Kära Tomten och ni som var och firade julafton hos oss, ni som skickat julkort, hälsningar, kramar, leende och gåvor. Julen blev så otroligt varm, go, magisk och så äkta, tack vare er alla!!! Att få tid med er alla, dagarna genom hela året, familj, vänner, nära, kära och kollegor (tack till mina kollegor för alla supertips)! Det är det som gör att vår stjärna på granen lyser så vackert och magiskt varje år. Det är ljusen ni alla runt oss tänder i oss genom kärlek och värme året om. Tacksam över tiden jag får uppleva tillsammans med er alla!
(null)
(null)Önskar er alla en god fortsättning på julen🎄❤️!
Var stolt över den du är! Du är värdefull, du är viktig, du är du och du är unik⭐️!
~S T O R    K R A M~
Jultider - Tiden tillsammans - magiskt - mina tre M - tacksam