Året som gått..

Vilket år! Ett år vi alltid kommer minnas, ett år när vi blev fyra. Den 4 April kom vårt andra mirakel. Jag fick lyckan att bli tvåbarnsmamma, uppleva en fantastisk förlossning och få en till perfekt liten flicka. Den glädjen är obeskrivlig!

Men även ett år av mycket tankar och reflektioner. Ett år med många sjukhusbesök och boende på Ronald Mcdonald. Ett år där vi fått lära oss ännu mer att stanna upp och ta vara på livet här och nu. Ett år av mycket fin familjetid. Ett år av en härlig balans i livet som vi själva byggt upp.
Detta år har givit mig och Martin en ännu starkare kärleksfullt band. Jag känner mig galet kär när vi är tillsammans och det är en härlig känsla att vi två är ett dreamteam när det behövs extra styrka och mod. Jag är så fylld av kärlek. Jag är så tacksam över vårt liv! 

Jag är glad att glädjen och kärleken jag känner hemma på Emmagården har följt med oss på alla äventyr i år, på alla sjukhusbesök har jag ändå känt den varma kärleksfulla och glada känslan! Det har varit min styrka när det har varit jobbigt. Den kärleksfulla och glada känslan är uppbyggd här hemma av alla skratt och mysiga stunder med våra vänner och familjer. Tack vänner och familjer! Den uppbyggnaden vill jag fylla på ännu mer under 2017. Jag vill bjuda på goda middagar, ha busiga och fnittriga barn överallt i huset, skratta och mysa! Jag ser fram emot ännu fler fina stunder med er vänner och familj.

Jag vill att varje människa ska få må bra. Att alla ska hitta glädje i sitt liv. Allas liv är olika, alla vill leva olika, hur vi än lever är alla värda av känna glädje! Alla är vi olika och det är det som är det vackra! Jag känner mig förväntansfull och glad inför 2017. Ett år som jag vill ge mina flickor ännu mer av min styrka och kärlek. Ett år där jag vill lära dom ännu mer om godhet mot varandra och människor dom möter. Godhet mot varandra här i världen är så viktigt!


Ha en fin sista dag på året och jag önskar dig allt det bästa inför 2017!
Ta hand om varandra!
Kramar till er alla!

Inget traditonellt nyårsfirande med vårt underbara kompisgäng i år. Stackars Minea blev magsjuk igårkväll. Så blir en kväll med sanering, smootiedrinkar, kramar, glittrande klänningar på galjar, tvättmaskinen i full gång och massa mys. Extra många kramar till er vi skulle firat in nya året med! Tack till familjen Walters som vi vet hade fixat en perfekt nyårsafton! Glad Nyårsafton på er alla!