Hemma.

Vilken vecka vi haft! Solsken så långt ögat kunde nå, alla friska och tid tillsammans!
Nu sitter jag hemma i soffan, med fräknar i ansiktet, en varm kopp te i handen, toblerone i min mun och ögat ser det vackraste jag vet, mina 3 M. 
Jag känner mig så tacksam över livet!
Dessa vackra vita pärlhyacinter fick jag igår av min älskade svärmor och svärfar. När jag tittar på dom, känner jag så mycket liv. Se på bilden, se hur dom slingrar sig runt varandra. Där är en i mitten som behöver extra hjälp, ingen gömmer sig, ingen försvinner bort. Alla står där och hjälps åt. Nära varandra. Jag tror på att alltid finnas där för varandra. Vare sig man väljer olika vägar. Vare sig man har olika mål. Finnas där för sina nära och kära, men även finnas där för sin granne som kanske inte alltid hälsar eller som inte alltid ger ett leende. Vi vet inte vad andra bär i sina ryggsäckar. Vad andra har varit med om i livet eller är med om just nu. Men en sak vet vi. Att alla mår bra av godhet. Jag är säker på att godheten vinner. Så länge vi vågar finnas där, finns livet!!
(null)
Tänk vad en blomma från er mina fina svärföräldrar, kan fylla så mycket liv, tankar och kärlek i mig. Tiden jag ger nuet, ger mig liv!
~Annelie~, tack för att du alltid finns där för oss och våra djur. Hemmet är alltid lika ompysslat, lika varmt av godhet och lika god kladdkaka står på bordet. Tack snälla för hjälpen denna veckan! 
Du är fantastisk!! 
Maja, tack till dig som pysslat om våra nykomlingar på gården, våra fina kaniner. Det märks att dom fått mycket kärlek!
Tack bästa svärfar för skjutsen!
Tack till dig fina Maria som aldrig slutar överasska mig! Vi två. Längtar!
Tack till er som skickat kort och presenter som stod på bordet när vi kom hem. Tänk vad underbart att få kort på posten, handskrivet med ett klistermärke på, som någon som tycker om mig satt dit. Tack till er Jenny, Tobbe, Elton, Tova och min egna lilla familj som firade mig. Tårta med ljus (jag som älskar att blåsa ljus), teckningar, sång och bubbel på min dag. Att sitta och ha sand mellan tårna med er gjorde min dag perfekt! 
Idag känner jag mig överspelt och glad! Tur jag ska till jobbet imorgon och få sprida allt i mig!
Sprid din godhet till människor du möter idag. Godhet är gratis och alla mår bra av att både ge och få godhet! Kärlek från / Elin
godhet - livet - nuet - pärlhyacint - studsmatta - tankar - var rädda om varandra
Eva

Tack för all glädje du sprider varje dag💜!

Svar: Tack för dom fina orden och för att glädjen känns och sprids vidare genom dina ord❤️!!
Kram!!
Elin Lehtinen