Hemma!

Hemkomna från magisk tripp i Stockholm. Jag njuter av att djur och hem alltid mår lika bra. Vår vän Annelie, hon är helt otrolig! Hon är så god!! Det känns i huset att hon sprider sin godhet där, att hennes härliga skratt finns kvar i väggarna. Djuren glänser och är alltid så rofyllda. Extra lyx, att det alltid väntar nybakade kladdkakor till oss. TUSEN TACK!!
Jag gjorde en smultronfläta. En fläta där jag flätade in mina känslor, mina tankar, mina upplevelser och mina magiska minnen från vår Stockholmstripp. Flätan känns så balanserad, så mjuk, varm och så äkta. Precis som som den känslan i helgen med vänner och familj, en härlig balans av livets bästa!
Som jag skrattat i helgen, helt underbart!
(null)Ett litet härligt tisdagstips! När du går förbi något som går att fläta. Ta dig tid att stanna upp, det kan vara grässtrån, någons hår, eller en blomsteräng. Stanna upp och fläta in dina tankar och känslor. Det ger en fin balans, att se flätan växa fram, även fast det finns känslor som ibland känns tuffa. Så hör dom till livet. Där mitt i flätan passar dom också in!
Länge leve livet! STOR KRAM!
bästa Annelie - smultronställe - tacksam över livet