Livet idag.

Vaknar efter en god sömn, med en frisk familj samlad runt mig huller om buller i sängen. Jag blir så varm, jag är så tacksam, jag känner mig så lycklig! Samma lycka jag känner varje dag, inte över det materiella i mitt liv. Lyckan jag känner är över den mänskliga rikedomen jag har, ~familjen, vännerna, kollegorna, nära och kära~.

Livet idag ska levas på dina villkor och på den känslan du mår bra av. Plikter och regler har vi alla. Följ dom. Men allt detta stora som vi faktiskt får bestämma själv i livet. Ibland går livet lite fort men vi är lyckligt lottade som har så många möjligheter att göra val. Gör dina val. Följ din känsla. Jag tror på självreflektion. Ta en stund av din tid. Jag hittar sådana stunder lite på alla möjliga ställen. Inget ställe som jag bestämt sen innan. Jag får en kick av min egna Elinboost, som jag sedan får ännu fler kickar av när jag får sprida den energiboosten vidare!
(null)

(null)
Bästa storasyster har åkt med skolbussen, jag och vår lilla gullunge myser hemma med tända ljus, lejonkungen och tid med varandra.
Ta hand om dig!
Stor kram!
livet är nu - självreflektion - ta hand om dig - tankar