Morgonstund!

Stunden när vi är tillsammans.
Vilken fantastisk vecka jag haft! Fortfarande lyrisk av kunskapen från CEPS dagarna i Linköping.

En underbar blandning av fina stunder har denna vecka givit mig. Känner mig så varm inombords. Tacksam att vi är friska och att min älskade mormor mår bättre. Tacksam att vi har en sådan otroligt bra förskola/ skola i Lövestad. Jag känner mig trygg av vetskapen att barnen har det bra när jag är på jobbet. Denna fantastiska lilla by Lövestad! Gullig och klok busschafför som ser alla barnen. Kära föräldrar och barn på skolan.

Fina stunder med vänner som gör mig lycklig, men även dom man inte träffar gör mig glad av bara min tanke på er. Tack för den lilla lappen, av gulliga meddelandet, av några ord, av en kopp kaffe och av promenaden tillsammans. 
Vänskap är stort!!

Alla dessa nya möten med människor, ögonblick där en sekund fylls av så mycket kärlek, där jag får teamworka, där jag trivs, på mitt fantastiska jobb som undersköterska. Så glad i jobbet!

Fina stunder där vi är tillsammans -kvällsmyset, morgonmyset, heldagsmyset med min älskade familj. Jag gillar treskift. Vår vardag har en fin balans. Älskar goset med flickorna. Älskar min händiga man. Han jobbar, fixar hemma, är den mest omtänksammaste personen jag känner, får mig fortfarande att få fjärilar i magen, vårt skratt tillsammans gör mig så glad, du är världens bästa pappa till våra barn Martin och du ser till att jag får den smarrigaste pussen när jag behöver den som mest.

Jag är lyrisk av vad livet ger, av all värme och godhet. TACKSAM!
Idag startade vi lördagen med vårt lilla minispa hemma på Emmagården.
Ta vara på alla dagar i veckan!
(null)
Ha en underbar helg! Det finns magiska stunder i varje dag! Du hittar stunden, den finns där, våga stanna upp och njuta av det magiska!! 
~STOR KRAM~
7 dagar av godhet - lycka - tacksamhet - vardagen
Svärmor/mamma/farmor

Så underbart det ser ut ha det gott och var rädda om varann❤❤❤❤

Svar: Verkligen underbart! Hoppas er fredag blir fin🙏🏼! Tänker på er! KRAMAR❤️❤️
Elin Lehtinen