Lyrisk i Stockholm!

Vilka tre fantastiska dagar jag haft i Stockholm. Är helt lyrisk! Så glad att jag får gå denna utbildningen. Så otroligt lärorikt och så viktigt! Även så glad över alla dessa nya fantastiska människorna jag träffat på! Vilka varma, otroligt kompetenta och goa människor, både cepsinstruktörerna och alla cepsdeltagarna. Vilken styrka och speciellt band vi byggt upp genom grymt teamwork. Upplevt en värdefull och fin triss som betytt så mycket för mig!!
(null)
Så glad att jag även kunnat träffa min älskade farmor, farfar och faster. Vilken fin och betydelsefull tid vi fick tillsammans! Så glad och tacksam att ha er i mitt liv! En alldeles speciell dag blev det, exakt 69 år på dagen sen min farmor och farfar träffades. Vi firade med att gå på italiensk resturang. Tack för en mysig kväll med er tre!!
(null)
Min älskade mormor fick jag också njuta av. Även här gick vi på resturang och njöt av spanska smaker. Bästa av allt, att få tid med dig mormor. Varje minut kändes så varm och fin. Tack för en jätte härlig stund med dig min vackra mormor!
(null)
Kul att vi bor på samma hotell några av kursdeltagarna. Restaurangbesök, spännande möten, armbrytning, härligt snack och bubbel har jag fått njuta av med er. Tack!!
(null)
Nu taggar jag inför morgondagen som är sista dagen på kursen. Sen reser jag hem till min älskade lilla familj igen! Längtar efter er! Tur FaceTime finns!
(null)
Hoppas du har en fin vecka och njuter av livet!
STOR KRAM!
FaceTime - ceps - ceps instruktör - ceps utbildning - fantastiska möten - jobb - lyrisk - neo HLR
Marie

Åh så härligt! Låter som en perfekt kombo av jobb och familjemys. Stackaren som mötte dig i armbrytning 😉🙈 Han trodde det skulle bli en lätt match antar jag...
Ska bli spännande att höra om utbildningen!
Njut av sista dagen 💕

Svar: Hej fina Marie💖!
Hoppas ni mår bra!
Ska bli kul att berätta om allt!
Blev glad av ditt meddelande!
Ha en fin helg! Hälsa familjen!
Kramar på dig!!
Elin Lehtinen