Ljuvliga Nerja!

Vilket litet paradis! Här är så vackert! Vi njuter av solen, havet, fantastisk mat, glädjen, flickornas underbara nyfikenhet, lugnet, kramar och av det finaste, tiden med varandra!
Så tacksam över varje dag i livet! 
(null)
(null)
(null)
(null)
Har en fin känsla i kroppen, denna fina känslan infinner sig extra gott när jag tänker på våra vänner, våra nära, våra kära, vår släkt, våra bekanta, våra djur, våra kollegor och vår familj. Människorna som finns runt oss, betyder otroligt mycket!
Även så vackert med alla nya möten här i Spanien, ögonkontakten, leendet och det härliga ordet ¡Hola!!
Njut av dagen, gläds åt livet, ta hand om varandra!
Stor kram!
1 Andreas:

skriven

Ser fantastiskt fint ut😘

Svar: Hej kära Andreas😘!
Här är fantastiskt☀️! Kul att du skrev!
Hoppas allt är bra hemma! Kram på dig!
Elin Lehtinen

2 Rosa :

skriven

Ser helt underbart ut
Men fin blogg har blivit så kondyig. Ksn bara se en dag och inget bakåt. Så när du skrivit ett nytt inlägg så kan jag inte se om du svarat på mity
Kramisar

Svar: Hej fina Rosa💖!
Så märkligt! Har du provat stänga av din mobil? Ingen annan jag pratat med som har samma problem. Hoppas det löst sig Rosa🌸!
Ha en underbar helg!
Kramar på dig!
Elin Lehtinen

3 Maria :

skriven

Åhhhh, vilka fantastiska bilder ☀️💖🌸! Förstår att ni har det riktigt härligt och att ni njuter av tiden tillsammans 🙏😍. Vi saknar er här hemma, längtar till ni kommer hem😘😘. Så länge får ni fortsätta tanka D-vitamin och energi, men också passa på att bara njuta och mysa tillsammans 💖🙏🥰. Kramar till bästa familjen ever❤️

Svar: Här är verkligen helt underbart☀️🏝🥂❤️🦐🦋🍉🥑🍓!! Fantastisk stad och så mysig tid tillsammans! Vi saknar er❤️! Ser fram emot att bada med er😃🙏🏼!! Så grym video ni skickade🤩🥰!! Ta hand om er och hoppas allt går bra hemma med inskolning och vardag!
Vi tycker om er sååå mycket❤️!!
Bamsekramar till er fem❤️❤️❤️❤️❤️
Elin Lehtinen

Kommentera här: