Snabba vändningar!

I tisdags kom vi hem från Spanien! Emmagården kändes så varmt och ombonat när vi kom. Det stod vackra rosor, brasan var tänd, nybakad fantastisk kaka, fint personligt kort och nystädat hus, allt detta från dig underbara Annelie, tusen tack!
På morgonen innan vi skulle flyga hem märkte vi att Molli började få feber. Resan gick jätte bra ändå. Flickorna är så härliga att resa med! 
Ni som känner oss och följt bloggen vet att Molli får ibland jobbigt med andningen när hon får virus. Denna gången märktes det tydligt att andningen blev väldigt påverkad snabbt. Ringde på onsdagsmorgonen och pratade med den fantastiska lungläkaren som följt Molli från start i livet. Så trygg och alltid så god. Vi åkte in för undersökning, blev direkt hjälpta och blev inlagda på sjukhuset. Molli hade det tufft med andningen. Molli har fått syrgas, medicin, cpap och jättefin vård av underbar personal! Tacksam över så bra sjukvård och snabb hjälp som alltid!! Molli mår mycket bättre idag och vi håller tummarna att vi får komma hem!
(null)Vi försöker alltid göra tiden så bra som möjligt, var vi än befinner oss. Det är en väg vi försöker skapa i livet var dag. Det är en väg jag vill lära min flickor. Men jag vill även lära dom att ibland blir det inte riktigt som tänkt eller som man planerat, vägen ändrar riktig. Vägen blev kanske längre än planerat och lite skumpig, men helt plötsligt kom dom vackra blommorna längs vägkanten och vägen kändes så rätt, även fast det inte var vägen vi valde eller planerat. Det är en del av livet. Idag skulle vi varit i Stockholm på begravning, vi tänker på dig så mycket Peter och mamma!
Ett torsdagstips från mig, våga skapa din egna väg och gör det med dina fina tankar. Var god mot dig själv och andra! Stor kram och en stor tumme upp för livet!
1 Sofie:

skriven

Krya på dig fina Molli ❤️

Svar: Tack fina Sofie💖🙏🏼! K R A M
Elin Lehtinen

2 Rosa :

skriven

Så fina tankar
Så är det ju att vi möts hela tiden av krokiga vägar. Men det är det som gör oss starka. Och att få se den där härliga blomman är guld värt
Tur att ni hann hem med lilltjejen.
Krya på henne
Kramisar

Svar: Så underbart att se dig på bloggen igen Rosa💗! Har det löst sig, kan du se inläggen tillbaka? Eller fortfarande bara senaste?
Underbart nära våra vägar möttes💕🤩!
Ha en fantastisk fredag!
Kramar på dig!
Elin Lehtinen

Kommentera här: