Hjärt och lungräddning!

För exakt två år sen idag var HLR instruktören Kristina Håbbe hemma hos oss, en superkvinna! Tack för att du kom hem till oss.
Jag och Martin hade frågat våra föräldrar, syskon, syskons respektive och barn att gå på hjärt och lungräddnings utbildning en söndag hemma hos oss. Alla svarade JA! Molli hade satt i halsen innan och blivit medvetslös. Det kändes som ett fint sätt att både umgås, skapa trygghet och lärdom tillsammans! Med detta inlägget vill jag säga, läs på HLR utbildning och träna dig. En kunskap som alltid är bra att repetera. Du kan rädda någon i din familj, du kan rädda ett liv!
(null)
Gammal bild från 12:e Juni 2016. En söndag jag aldrig glömmer. En söndag som gav mig så mycket lärdom, trygghet och styrkan av varandra. Tacksam var dag över allt mina barn lärt mig om livet! Även så glad och tacksam att ha en stor familj som alltid funnits där för mina 3 M och för mig. Kärlek till er!
Njut av livet! Stor kram!
HLR - du kan rädda liv - hjärt och lungräddning - repetera
Marie

Just det. Det var det där med att repetera...
Kram ❤

Svar: Glad att jag har skickliga kollegor på jobbet som gör en fantastisk HLR utbildning, så vi får repetera varje år. Borde funnits på alla jobb!!
Glad att ni var med denna dagen hos oss🙏🏼!
KRAMAR❤️
Elin Lehtinen