Glad midsommardag!

Vilken fin midsommarafton jag fick igår. Tänk att få gå till ett jobb, mötas av vackra leende från underbara kollegor, äta fantastisk midsommarbuffé (tack alla), prata härliga livet samtal och skratta med er kollegor så jag nästan kissade på mig. Jag fick möta nya människor, jag fick göra det jag tycker så mycket om, att vara undersköterska och få ta hand om andra människor. Jag fick teamworka, jag fanns där, jag fick sitta en lång stund hos en familj, jag fick torka en varm tår från en mammas kind, ge henne råd med amning, hon är fantastisk, hon är mamma, hon trodde på sig själv och ögonblicket när barnet fick det perfekta greppet, mammans ögon fylldes av kraft och lycka. Jag fick göra en god macka till ett storasyskon, hon är viktig och hon blev glad. Jag fick se en pappa, en pappa som stöttade sin partner så vackert, en pappa som var där med så mycket kärlek, jag fick se när livets mirakel föddes fram och den där första stunden när mamma, pappa och barnet möttes för första gången, lyckan som känns i hela kroppen, den varma blicken mellan mig och barnmorskan i ett alldeles tyst rum, den är så fantastisk, allt detta är en del av mitt jobb, visst är det magiskt. Att få vara med i ett teamwork, att jag får känna den styrkan och kraften det är i teamwork, det är coolt. Jag känner mig otroligt trygg på vår arbetsplats, när jag har så bra läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, vaktmästare, chefer, sekreterare, städpersonal runt mig. Jag gillar mitt jobb! Mina kollegor är så kompetenta och viktiga. Att få dela så mycket av livet med kollegor, att få vara en del i varandras vardag, att få jobba med er alla är så bra. Vårt jobb är fantastiskt! Det kan vara tufft, ibland blir inte allt som vi tänkt, men det kan ändå bli väldigt bra. Efter ett fint arbetspass var längtan STOR efter mina tre M! Åh vad mysigt att få avsluta midsommarafton i sommarklänning, med midsommarkrans på huvudet, med underbara vänner och med min älskade lilla familj. Tacksam!
(null)
Njut av en fantastisk sommar! Gör saker du mår bra av. Stanna upp och lev idag. Både på jobbet och hemma är en del av livet som vi alla ska vara så tacksamma för.
STOR KRAM!!
bb/förlossning ystad - fantastiskt jobb - midsommardag - sommar - undersköterska
Marie

Så fina ord du skrivit. Blir helt rörd. Du beskriver det så levande och detaljerat att man kan känna stämningen och de magiska ögonblicken! 😊
Ha en fortsatt trevlig helg på er alla 💗

Svar: Tack fina Marie🙏🏼💗!!
Känslan är så fin på mitt jobb!
Glad att du riktigt känner det levande när du läser, härlig känsla att få känna det i ord med!
Hoppas ni har det super kul på Eket!
Bamsekramar på er!!
Elin Lehtinen

Jenni

Vilken lyckopralin du är Elin!!!❤

Kram på dig & ha en underbar semester!

Svar: Tack gulliga Jenni💖!!
Så kul att ha dig som kollega!!
Du är duktig och väldigt go!
Tack för den fantastiskt goda jordgubbstårtan😃🍓👌🏼!!
Ha en fin sommar! Bamsekramar!!
Elin Lehtinen

Linn

Goaste Elin! Tänk om vi nån gång fick teamworka ihop under en förlossning - vilken lycka!😃 Kanske får komma ner till er och hospitera😄😘

Svar: Finaste Linn💖!
Åh vilken dröm det hade varit att få teamworka med dig igen🙏🏼!!
Kommer aldrig glömma våra dagar tillsammans i Stockholm. Dom var så lärorika och minnesvärda! Du berörde mig så med din vackra personlighet🌸!!
Kom gärna och jobba hos oss😃👌🏼!!
Njut av sommaren!
Kramar i mängder!
Elin Lehtinen

Svärmor

Du fantastiska Elin
Som är så positiv och glad.
Njut av din semester med dina 3 M
Och dina vänner 💕⛱😎

Svar: Tack snälla käraste svärmor💖!
Hoppas ni haft det fantastiskt med Margit och Nils-Åke! Hälsa bästa svärfar från mig!
Alla hälsar! Kramar på er💕
Elin Lehtinen

Rosa

Vilka härliga ord.
Och skönt att Molli mår bättre.
Nu är det jobb på 7:an som gäller denna veckan. Sedan är det dags för semester för mig.
Kramisar

Svar: Fina Rosa!
Så kul att du är i Ystad och jobbar!
Hoppas våra vägar möts igen💖!
Njut av en fantastisk semester!
Kramar i mängder🌸
Elin Lehtinen