På väg..

Jag tycker mycket om att stanna upp, tänka och skriva. Påvägen upp till fjällen finns det mycket tid. Vi är påväg mot vår årliga skidsemester med vårt härliga skidgäng! En fin vecka tillsammans där man stannar upp och får njuta med viktiga personer i vårt liv. Väldigt glad över våra vänner, familjer och nära och kära. För mig är det viktigt att alla ska få känna sig älskade och få må bra. Jag möter många olika människor i livet, med olika öden. Öden jag lär mig av. Att får vara människa och möta andra människor gör mig ännu mer inspirerad av livet och vad livet innebär. Allas olikheter är så vackra! Man kan inte älska alla och det behöver man inte heller. Men att behandla alla med respekt är något vi alla borde göra till en god vana. Ta hand om dig och skratta med någon som får dig att skratta denna fredagen!
(null)
Extra tack till fina Annelie som tar hand om gården och hästarna, du är guld värd!! Stor kram!
1 Emma:

skriven

Ha en fantastisk vecka⛷🌞☃️ Många kramar

Svar: Tack snälla Emma💖!
Kramar på er!
Elin Lehtinen

2 Maria :

skriven

Du min fantastiskt kloka vän och min stora förebild i livet!!! Hade världen haft fler av dig hade världen varit perfekt 💖🙏🌟! Njut av er vecka tillsammans, det är ni värda 😘.
Kram på er

Svar: Finaste Maria💖! Dina ord värmer mig på djupet! Du är min förebild och tillsammans med dig och din familj blir livet alltid så härligt☀️🌈☮️💖!
Tacksam var dag över vänner som ni!
Vänskap är magiskt⭐️!
Hoppas ni har en fantastisk vecka!
Kramar på er🥰😘❤️
Elin Lehtinen

3 Annelie:

skriven

Stort tack själv för de fina förtroendet att ta hand om gården och hästarna 💗💗

Svar: Du är guld värd Annelie💖!
Så otroligt pålitlig och genomgo!
Hoppas du har en fin vecka!!
Stor kram på dig!
Elin Lehtinen

Kommentera här: