Sol, vind, vatten och helt magiska skratt!

FAF! Underbara FAF! Så fantastisk kul denna lördagen har varit! Ett innehåll av kallbadhuset i Malmö där det väntade bastu, vedtunna, nakenbad i havet, champagneprovning med urgulliga somaliern Bengt, lunch med acai bowl och spicy bagels. Catwalk, trerätters middag och all fin närvaro med dessa underbara FAF flickor! Ni är helt ljuvliga Cajsa, Linn, Lina, Jacko och Sofie! Så värdefulla ni alla är för mig! Så mycket liv! Tänk att jag fick en hel dag med er! Skål för en fantastisk bubbel-FAF med er!!
(null)
(null)
(null)
Vi har saknat dig Sofie!
Tack ljuvliga Linn och Cajsa för en fantastisk FAF!
Stor kram

Pannkaksfrukost!

Önskar er alla en fin fredag! Flickorna önskade pannkakor med kanelgrädde till frukost. Jag gräddade och flickorna dukade fram med porslinet vi hade till bröllopet. Känns fint att få starta dagen med friska barn, nygräddade pannkakor och massor av fredagskärlek! 
(null)
Njut av dagen, nu!
Kram på dig!

Minispa på Emmagården!

Vi älskar att ha hemmaspa. Otroligt mysigt och en väldigt betydelsefull stund för hela familjen. Kändes som tiden stannade till när vi satt där tillsammans alla fyra. Vi fikade, njöt av värmen, pratade så där härligt om allt, badade, masserade och bara myste. Livet med er min älskade familj!
(null)

(null)
Kramas ofta, skratta ofta och gör det du älskar!
Njut av livet nu!
Stor kram från oss fyra!