Torsdagskram!

En torsdag fylld av glädje! Spontant och underbart, bus och fikastund med våra fina vänner Carro, Wilma, Hilde och Texas. Avslutade kvällen med ett trevligt firande av min kära svärfar!
Tack för en jätte trevlig kväll!
(null)
Minea och Molli har lärt sig en handklapplek, så kul att se deras glädje dom skapar tillsammans, där leken avslutas med en varm lång systerkram! 
En fin kväll i livet, där kramarna med nära och kära från kalaset känts på djupet. Många fina människor! Tänk vad en torsdagskram gör gott!
Sov gott! STOR KRAM!
kramas ofta!!
Jenny

Ja när barnen ger varandra kramar så ger Martin dej något annat o på tåget sååå får du klåda i ögonen o e helt förstörd i ögonen ... jag har läst att den salvan e bra för huden men fan inte ögonen 😂

Svar: Hahaha😃😂✌🏼😘! Du är go Jenny😍!!
Elin Lehtinen

Marthina

Ännu en gång seglar jag in på din fina blogg när jag söker på esofagusatresi, vet inte om du minns mig. Marthina från 65an med Milton som också föddes med blandannat esofagusatresi. Läste i ett inlägg från 2018 om er lilla flicka, lider med er. Är inne i en period med bara sjukdom för tillfället. Men äntligen fått rätsida på de olika läkarna för Milton. Han blev feldiagnositerad för 3 år sen med astma av okunniga läkare i Trelleborg men nu äntligen efter x antal lunginflammationer så går vi inne i Lund.

Kram på er och en god jul💞

Svar: Käraste Marthina💗!
Klart jag minns dig och Milton!
Så glad över att du skrev!
Vi kanske ses i lund en dag😃!
Hoppas året startat på bästa sätt för er!
Ta hand om er och njut av nuet!
Stora kram på er!
Elin Lehtinen