Lördagsmys!

Äntligen är första december kommen! Jag och Martin dansade in december detta året. Så härlig stämning och trevlig kväll på Surbrunnsparken i ystad. Vi åt julbord och dansade till Perikles. Tack alla för en trevlig kväll/natt! Så kul att träffa mina föredetta arbetskollegor. Underbara är ni! Tack snälla Marie, Micke, Klara, Oliver och Maja för att flickorna fick vara hos er och busa! 
Vi lördagsmyser hemma på Emmagården med godsaker och tända ljus denna lördag. Jag tycker så mycket om hela december månad. Att kunna julbaka, julpyssla, mysa och umgås med varandra är fin tid! Hoppas du får en fantastisk lördag! 
(null)
Jag är glad att du följer min blogg. Underbart att få sprida glädje och kärlek. Ger även en fin känsla i mig när jag kan dela med mig av en liten bit av mitt liv. Ett liv jag är så tacksam för att jag får leva.
Kram!
1 Marie:

skriven

Mysigt! 😊 Jag väntar med spänning på breven som nissen kommer att lägga vid dörren. Det är magiskt 😉

Svar: Det är verkligen magiskt😃🎄⭐️🥰!!
Ha super kul ikväll! Kram på er!!
Elin Lehtinen

2 Helena Hoffsten :

skriven

Finaste Elin! Min svägerska plus man var hos er för två veckor sen och fick bebis och de var så himla nöjda, såklart, med hur duktiga alla är som jobbar med dig men de berömde särskilt dig! Vilken glädjespridare du är. Stor kram till dig

Svar: Hej käraste Helena💕!
Så glad jag blev när jag såg att du skrivit!
Tack för alla snälla ord! Dom värmer verkligen!
Stort Grattis till din svägerska och hennes man! Hoppas allt är bra med dig och familjen! Blir alltid lika glad när jag träffar på dig!
Ha en ljuvlig dag!
Kramar på dig💖
Elin Lehtinen

Kommentera här: