Äppeltider!

Äntligen är det äppeltider! 
Ledig fredag framför oss. Vi ska baka och mysa! Hade en fantastisk dag igår. Träffar många olika människor genom livet. Älskar dessa fantastiska möten på olika ställen i livet. På jobbet, på Ica, på parkeringen och i vardagen. Genom livet möter vi alla dessa unika människorna. Tänker ofta på hur mycket ett leende gör för varandra. Tänk att vi alla ler på samma språk. Det är häftigt! Le och sprid just ditt unika leende. Ditt leende är så vackert!!
(null)
Stor fredagskram på dig!

Gullungar!

Vardagen är igång och det är en härlig känsla. Kul att träffa alla underbara kollegor igen, kramas, jobba och utvecklas. Två flickor som börjat nya grupper på förskolan. Tidiga morgnar och nya rutiner gör en liten Molli trött. Jag kan längta så mycket efter att få hålla om flickorna, göra goda höstmiddagar och bara mysa tillsammans alla fyra. Men vilken fin känsla det är i kroppen att veta att flickorna går på en trygg förskola, med fantastiska pedagoger som känner våra små flickor. 
Tacksam över livet!
(null)
Ha en härlig onsdagkväll! 
Ta hand om varandra!
Kram på dig!

Länge leve livet!

Måndag och vardagen är igång!
Vi har varit på barnsjukhuset i Lund idag med Molli. Allt såg bra ut, fint bemötande av underbar läkare! Blev bjudna på lunch hos underbara Maria med gullungar. Hämtat goa hunden Zelma som vi ska vara hundvakt till, flickorna är lyriska! Avslutar dagen med mys med min Martin. Vi öppnade en av dom första flaskorna från en bröllopspresent. Idag känns det som höst och det är så mysigt. Jag älskar tända ljus och gosiga mysstunder med mina tre älsklingar! Njut av en fantastisk vecka!
(null)
Du är toppen! Stor kram!!