Underbara höst!

Vilken underbar morgon denna vackra höstdag! Stillheten som landet ger oss varje morgon, får mig att känna ett härligt lugn när varje ny dag startar igång. Känner mig så glad över denna fina tid i livet. Att hitta en balans i livet är inte alltid lätt. Livet förändras och allt som händer i livet är inte val vi själva gör. Det viktigaste är ändå att vi försöker göra det bästa av vad livet ger oss. Otroligt tacksam över denna härliga   tisdagmorgonen, över människorna i vårt liv och över alla fina stunder jag får vara med om!

Njut av dagen, här och nu!

Stor kram!!

1 Annelie:

skriven

Helt ljuvliga bilder 😍

Svar: Tack snälla Annelie💕!
Hoppas allt är bra med dig!!
Kramar på dig🌸
Elin Lehtinen

2 Hanna :

skriven

Du är klok som en bok, Elin!

Svar: Tack snälla och fina Hanna, lär mig mycket av en vän som dig!!
Stor kram💗
Elin Lehtinen

3 Marie:

skriven

Sant! Att ta vara på livet och se något positivt varje dag! Det borde alla ya till sig så hade kanske världen mått lite bättre!
Kram på er! 😍

Svar: Kloka ord från en klok Marie💕!!
Tack för infon om julkonserten!!
Ha en ljuvlig onsdag!
Kram på dig🌸
Elin Lehtinen

4 Rosa :

skriven

Så kloka ord och så viktigt att njuta av allt vi har omkring oss. Jag väntar just nu på en operation i foten som blir om 2 veckor. Kanske inte så vanligt att längta efter operationen men nu är det jobbigt med smärtan så det ska bli skönt att få bort dom där 2 tumörerna som stört mig så länge

Svar: Äntligen!! Det ska vi skåla för Rosa🍾💪🏻!!
Så många år du har haft ont. Stackare!
Hoppas allt går bra!
Vill höra om resultatet efter!!
Kramar på dig💕
Elin Lehtinen

5 Sandra :

skriven

Så sant som du säger! Vi ska njuta av de små stunderna här livet! Du är en glädjespridare Elin 😍. Fina bilder på tjejerna 👌🏻

Svar: Vad kul att du skrev en liten rad Sandra, det gjorde mig glad🙏🏼💕!! Vi ska verkligen njuta av stunderna i livet!! Glad över att ha dig som kollega och vän, underbara Sandra💪🏻💗!!
Tack!! Kramar!
Elin Lehtinen

Kommentera här: