Torsdagsmys!

Tack för en trevlig kväll! Pappa/Morfar och vår kära vän Andreas har varit här på middag ikväll. God mat och härligt umgänge är fantastiskt! Flickorna har haft en riktig fnitter torsdag! Blir så glad i kroppen när dom fnittrar och busar tillsammans!
Adventskalendern på plats! Tusen tack älskade mamma/mormor som fixar adventskalender till flickorna varje år! Två förväntansfulla flickor som somnade gott ikväll! 
(null)
Ha en fantastisk start på december månad!
Stor torsdagskram!!

Stanna upp!

Att stanna upp i livet, fråga sig själv vad som är viktigt är bra i mellan åt. Livet är spännande. Livet förändras, vissa saker kan vi påverka och vissa inte. Olika saker är viktiga i olika perioder i livet. En grund för mig för att livet ska vara bra är att jag själv får mår bra. Jag har hittat en balans i livet som jag älskar just nu! Att vara mamma till två perfekta flickor, Minea och Molli, att ha en underbar Martin vid min sida, att ha vänner, familj och kollegor som får mig att sprudla. Det är en fin balans för mig. Jag skiner av att sprida min glädje och lycka till människor jag träffar. Att se mina medmänniskor, bekräfta dom och få dom att må bra gör att jag mår bra. Jag hoppas du gillar min blogg och att den får dig att stanna upp ibland och tänka på att livet är en fin gåva!
(null)
Vi har pysslat och gjort hjärta av Mollis tumme och Mineas tumme. Kärlek kommer hålla er tillsammans till evigheten och vidare.. systrar!
Stor härlig kram på dig!