Underbara vänner!

Vilken fantastisk fredag detta blev! Idag har vi varit på fika hos våra underbara vänner, familjen Gjöderum! Här bjöds på lyxfika och en mysig långstund i vårvärmen! Tack för allt idag! Kan aldrig få nog av er!

Stor kram!

Fredagfeeling!

Idag tog vi sovmorgon, jag älskar att ligga och mysa med våra två flickor så länge det går innan det sprattlar i hela kroppen på dom! Lång mysig frukost och vår favorit kladdkaka är bakad. Jag sitter i soffan med morgonrock och blir alldeles varm och fnittrig när flickorna busar med varandra. Det är så fint med syskonkärlek, den glimten dom ger varandra genom ögon är speciell. Hoppas dom alltid kommer vara rädda om varandra i livet och ta styrka av att dom är syskon!

Vill önska er alla en fantastisk helg!
Ut och njut av vårsol och av ögonblicken just du får uppleva!

Stor kram!

Livets innehåll.

Glad över mycket som händer i vårt liv! Många fina ögonblick var dag. Känner mig otroligt tacksam över livet. Många känslor och tankar inför Mollis inskolning som börjar närma sig. Denna tid i livet nu när jag är mammaledig är helt underbar. All tid med flickorna är så mycket kärlek!! Det börjar dock närma sig att jag ska börja jobba igen. Ser otroligt mycket fram emot nya jobbet. Extra glad över att pedagogerna och rektorn på flickornas förskola bemöter oss så proffsigt, vänligt och gör allt för att Mollis tid ska bli den bästa på förskolan. Trots att Molli kommer kräva extra resurs, så känns det som alla bemöter oss med öppna armar. Känns tryggt för mig och Martin. Det känns bra att vi redan känner många av pedagogerna, eftersom Minea går på samma ställe. Tack kära pedagoger för att ni är så fantastiska på att ta vartenda unikt barn på förskolan på bästa sätt. Tack vårt läkarteam i Lund för att ni finns där och stöttar oss direkt när vi behöver. 

Idag har jag varit på barnsjukhuset i Lund och vaccinerat Molli igen. Min kära svärmor åkte med idag, det var trevligt. Vi stannade på vägen hem hos gulliga Margit och Nils-Åke och där bjöds det på gofika och en fin stund tillsammans. Tacksam! Resten av dagen har jag bara myst med Minea och Molli. Jag använder ofta ordet tacksam. Men det finns så mycket att vara tacksam över. Livet är verkligen en gåva. Varje dag när jag vaknar är en gåva som just jag och du får lyckan att vara med om. Ingen ser dom ögonblicken som dina ögon ser. Stanna upp och var glad över fina stunder. Var tacksam över vänner, familj, kollegor och viktiga personer i ditt liv. Men även över "kvinnan" som höll upp dörren, "mannen" som tog upp något du tappade, leendet du fick av en okänd. Hoppas du bromsade dig själv, möte blicken och log tillbaka. Godhet är vackert. Allt som händer i livet kan vi inte påverka. Men mycket kan vi. Att tänka positivt och att sprida godhet ger mig energi långt ut i tåspetsen var dag! Jag är tacksam för alla erfarenheter och upplevelser livet har givit mig, som gjort mig till den jag är idag. Nu myser jag ner mig i sängen med min gubbe. Vi kvällsfikar i sängen med rostade mackor, ost, marmelad och en kopp te i min favorit kopp. Fint avslut på en fin dag! Hoppas du haft en fin dag!
Sov gott!

Stor kram!