Jordgubbssmoothie!

Smootihes är så ljuvliga! Bara fantasin sätter gränser. Jag passar på att ge barnen smoothie med extra antioxidanter idag. Fin tid när man kan plocka sina egna bär i trädgården. Kärleken, den friska luften på landet och lugnet vi känner tillsammans denna fina tisdag får mig så glad!

Måste även tillägga, hur tacksam jag är över vilken bra sjukvård vi har. Tänk att det finns sjukvårdspersonal redo dygnet runt för att hjälpa. Jag jobbar ju själv i vården och är stolt undersköterska! Men har fått möta en annan del av vården sen vår älskade Molli kom till oss. Vi alla kan ringa 1177 vid oro. Vid alla kan ringa 112 och få hjälp akut. Vi blir sedda och omhändertagna. Hur fantastiskt är inte det? Önskar alla i världen fick ha samma trygghet som vi har!!

1 Marie:

skriven

Ja man är verkligen tacksam över vår fantastiska specialist vård. Sådant som vi ser som självklart är egentligen en väldig lyx! Hoppas Molli mår bättre! Kram på er 💗🍀🌞

Svar: Jag håller verkligen med dig Marie💗!
Otroligt tacksam!! Hoppas ni mår bra alla fyra! Saknar er! Kramar🌸
Elin Lehtinen

2 Rosa :

skriven

Hoppas prinsessan mår bättre. Jag vi som jobbar inom vården kan många gånger klappa oss på axeln. Tycker vi gör ett fantastiskt jobb varje dag
Byter jobb om 1 vecka ska bli mysigt att få jobba med äldre igen
Kommer även att jobba på 1177 fast med kontoret hemifrån några dagar/månad
Har saknat den rådgivande rollen
Ser mycket fram emot detta.
Kramisar

Svar: Ska du byta jobb? Såå spännande! Du skulle bott lite närmare mig och bytt till jobb hos oss. Hade så kul när vi var kollegor💕! Du är så härlig Rosa!
Lyx med jobb hemifrån! Lycka till!!
Ha en fin söndag! Kramar!!
Elin Lehtinen

Kommentera här: