La Prima Classe

Vi lyxade till torsdagen med restaurangbesök till byns fantastiska resturang La Prima Classe igårkväll. Ljuvlig stund och ljuvlig mat!!

Ha en fantastisk fredag!

Stor kram

Kärleksfulla stunder

Ledig mysig torsdag med flickorna! Bakat kladdkakemuffins och myser i soffan. Jag uppskattar verkligen dom små enkla stunderna i livet. Där vi får fin tid tillsammans, där vi blir älskade och älskar, där vi är trygga, glada och lyckliga!! Glöm inte att uppskatta varje dag i livet!

Livet är en gåva!

Stor kram på dig!

Jordgubbssmoothie!

Smootihes är så ljuvliga! Bara fantasin sätter gränser. Jag passar på att ge barnen smoothie med extra antioxidanter idag. Fin tid när man kan plocka sina egna bär i trädgården. Kärleken, den friska luften på landet och lugnet vi känner tillsammans denna fina tisdag får mig så glad!

Måste även tillägga, hur tacksam jag är över vilken bra sjukvård vi har. Tänk att det finns sjukvårdspersonal redo dygnet runt för att hjälpa. Jag jobbar ju själv i vården och är stolt undersköterska! Men har fått möta en annan del av vården sen vår älskade Molli kom till oss. Vi alla kan ringa 1177 vid oro. Vid alla kan ringa 112 och få hjälp akut. Vi blir sedda och omhändertagna. Hur fantastiskt är inte det? Önskar alla i världen fick ha samma trygghet som vi har!!