Solskensdagar!

Vilka fantastiska dagar! Flickorna är så glada. Vi njuter verkligen av all tid tillsammans hela familjen. Extra glad att min mormor är med oss. Hon bor i Stocholm annars, så vi saknar henne mycket mellan gångerna vi ses. Att kunna få så mycket fin tid med människor jag älskar, är ren lycka! Att få vara tillsammans och koppla av är härligt! Vill önska dig en fin tisdag!

Ta hand om varandra! 

Stor kram

Stranden!

En dag vid stranden! En dag fylld med lycka! En dag i vårt liv!

Hoppas du har en underbar måndag!

Stor kram från fem livsnjutare!

Vilken ljuvlig dag!

Vi njuter! Kanarieöarna är härligt! En av Mineas roliga kommentarer idag, du är så kanariefin gammelmormor! Känner sådan otrolig tacksamhet att jag får uppleva dessa fina dagar med mina tre favorit M och med min mormor! Min mormor har alltid funnits där för mig. Hon har ett hjärta av guld och jag är så tacksam att våra barn får massor av fin tid med henne! 

Många frågar oss, hur vågar ni åka iväg med Molli (efter allt), vi har fått "godkänt" av Mollis läkare att åka. En bra tid mellan vidgningar, kontroller och vaccinationer. All tid med sina nära och kära ska man vara så otroligt tacksam för! Det är det som är kärlek, det är det som är glädje, det är det som är en fin del av livet!

Ha en härlig vecka!

Tro på dig själv och starta måndagen med positiva känslor!
Stor kram från oss!