Tisdag.

En ny tisdag att vara tacksam över livet, jag vet, jag skriver ofta om tacksamhet. Men det finns så mycket i var dag att vara tacksam för. Jag mår bra av att bara stanna upp, se mig omkring och njuta. Hoppas du hittar tillfällen att stanna upp, se dig omkring och bara njuta. Det handlar om att stanna upp bara några sekunder, men sekunderna väcker miljoner glada känslor i mig.

Vi njuter av varandra, vi kramas, vi dricker jordgubbssmoothie och njuter av vårsolens strålar som lyser på oss genom fönstret! 
Ha en fin tisdag!

Tack för en fin stund med er idag Hanna och Caroline med pågar!

Kram från oss på Emmagården

Emmagården, ljuva hem!

Då är vi på hemmaplan igen efter en härlig vecka i Sälen med underbara människor! Idag vill jag och Martin tacka vår kära vän Annelie extra! Vi har haft Annelie och hennes vänninor  boende på vår gård när vi varit i Sälen. Annelie, vår pärla!! Ikväll när vi kom hem var huset nystädat, kylen fylld, kaminen tänd, stallet färdigt, sängarna renbäddade, nya färska blommor på borden och nybakade kladdkakemuffins. Visst låter det för bra för att vara sant? Tack snälla snälla Annelie! Vilken fantastisk fin människa du är! 

Avslutar kvällen med tända ljus, glada känslor i kroppen och familjen samlad! Tacksam!

Starta nya veckan med ett stort leende! Stor kram

Sista skiddagen!

Fantastiskt avslut på en fin vecka i Sälen! Grillat i solen med vårt härliga gäng! Imorgon åker vi hemåt igen, men än är inte stugmyset slut, vi fortsätter njuta av sista dagen! Ha en fin lördag!

Kram från oss!