Ljuvlig lördag!

Först vill jag tacka min kära tvillingbror och hans vackra Loanne för en fantastisk god jullunch denna lördag! Så kul att ni hade samlat familjerna. Jätte trevligt att träffa er alla, Stefan, Kim, Per-Olof, Pappa, Mamma, Peter, Line, Moa, Lisa och Dajéne!

Resten av lördagen kan man sammanfatta med mys! Jag kan inte få nog av allt mys med mina tre M! Minea och Molli sprider så mycket glädje i vår familj! När flickorna somnat efter en spännande julsaga passade vi på att få lite egentid. Mina känslor svämmade över ikväll. Denna man gör mig så otroligt lycklig! Älskade Martin, livet med dig är fantastiskt! Glädje jag känner blir dubbel glädje med dig, men även när livet ger oss prövningar är jag så glad att det är dig jag har vid min sida! Tillsammans med dig känns livet så bra!
(null)Denna bild från vårt hem får sammanfatta dagen. Ljuset i mitt liv är familj och vänner! Tack för att ni finns! Omge dig med människor som får dig att må bra! Stor kram!
1 Mamma:

skriven

Härligt med så mycket kärlek. ❤️Du är så klok, har svårt att fatta att du vuxit upp med mig och din pappa. Tror det va lite magi inblandat oxå 🧚🏻‍♀️💫☘️ 🥇💖🌟😍👍❤️

Svar: Du och pappa tillsammans blev det bästa, lite gott och blandat av båda🙏🏼💕!
Verkligen härligt med kärlek❤️!!
Tack för att du förgyllde Mineas förmiddag💗🌟! Kramar på dig älskade mamma!!
Elin Lehtinen

2 Cecilia :

skriven

Så fina ord om din kärlek till din Martin♡

Svar: Tack vännen💕!
Kärlek är magiskt🙏🏼💖!!
Luktar gott doftljus i hela huset, tack!!
Kramar på dig och familjen!
Elin Lehtinen

Kommentera här: