Glada nyheter!

Träffat fantastisk lungläkare, sjuksköterska, sjukgymnast och undersköterska! Det blev bekräftat att Molli har kollapsad lungvävnad. Vad detta beror på, vet man inte säkert. Kan vara ansträngningen när Molli satte i halsen häromdagen (att luftvägarna då har blockerats), eller att hon är hostig/ slemmig och försvagat brosk/ tracheomalaci som leder lättare till lunginflammation. Vi har fått lära oss teknik och inhalationsknep för att få upp slemmet av den duktiga sjukgymnasten. Nästa fredag ska vi på en ny röntgen av lungorna och kolla så den kollapsade delen är återställd. Är inte den kollapsade delen bättre, blir det eventuellt hjälp på sjukhuset. Vi tar en dag i taget, känner oss glada och njuter här och nu! Längtar efter att krama på vår stora flicka Minea (som haft det toppen med mormor och farmor, TACK)! Känns ändå bäst när hela familjen är samlad! Tacksam och glad att allt går så bra! Tack för allt denna gången barnsjukhuset i Lund! Tack till alla som hör av er till oss. En tanke betyder otroligt mycket!
(null)
Nu längtar vi hem, fredagsmys väntar!! Stor kram!!
1 Marie:

skriven

Naw duktiga Molli! ❤

Svar: Super duktig!
Tack för all omtanke dessa dagar!
Kram❤️
Elin Lehtinen

2 Sofie:

skriven

Grymma Molli💗

Svar: Tack fina Sofie💗!
Elin Lehtinen

3 Cecilia :

skriven

❤❤❤

Svar: ❤️Fina Cecilia❤️
Elin Lehtinen

4 Farmor :

skriven

Så duktiga flickor ❤❤

Svar: Jätte duktiga, båda systrarna❤️!
Tack för all hjälp farmor! Kramar!
Elin Lehtinen

5 Cajsa:

skriven

Heja mollie!

Svar: Tack kära Cajsa💖!
Elin Lehtinen

6 Josefin:

skriven

Hej!
Sökte efter en ea blogg på Google och hittade dig. Dessutom från Skåne! Födde min första dotter med ea i augusti i år. Hon opererades också i Lund. Läste igenom din blogg lite snabbt under ea kategorin, alla fall är väldigt unika men kul att kunna läsa om när de vårdas på samma sjukhus då jag förstått att sjukvården är olika på olika sjukhus i Sverige.
Kommer att fortsätta läsa din blogg iallafall! :)

Svar: Hej kära Josefin!
Så kul att du hittade min blogg.
Vill gärna dela med mig av vår positiva resa. Du får gärna komma med funderingar och frågor som dyker upp genom åren. Som du skriver är alla unika. Men vi kanske kan ge varandra olika tips och idéer under åren som går! Var i Skåne bor ni? Var rädda om er och njut av er dotter! Kram / Elin
Elin Lehtinen

7 Ann-Marie:

skriven

Goa Molli! Hon har verkligen fått världens bästa föräldrar! 💜

Svar: Tack fina Ann-Marie💜!
Och vi har fått världens bästa vänner!
Så synd att vi missar morgondagen!
Ha super kul och Gott nytt år på er🌟!
Kramar i mängder💜
Elin Lehtinen

Kommentera här: