Emmagårdens julgran!

Mysig fredagkväll har vi haft! Åt god mat från fantastiska resturangen i byn, La Prima Classe. Sedan var det dags att klä granen vi varit och valt ut tillsammans. Känslan ikväll var så fin! Dock hände det en liten olyckshändelse. När granen var färdigklädd, alla var så nöjda. Så tyckte jag granen såg lite sne ut. Pappa Martin kröp under och granen och började greja. Sen gick det snabbt och pang! Granen trillade och glaskulorna gick kras. Inga barn tilll skada. När jag lyckades få upp granen, så såg vi en liten Martin som kröp fram!! Det ögonblicket skulle vi haft på bild. Vi skrattade och Molli grät. Fin kväll tillsammans blev det ändå och ett minne för livet! 
(null)

(null)
Ha en fantastisk helg!
Njut av varandra!
Stor kram från oss fyra!
1 Cecilia :

skriven

Det är j6 just sånt bären kommer ihåg. Tur ni har extra RÖDA kulor😘

Svar: Absolut, ett minne för livet för barnen.
Hah, dom röda kulorna kommer kanske upp😘😃! Kram på dig!
Elin Lehtinen

2 Marie:

skriven

Ja jag minns inte alla granar vi haft men den som trillade två gånger samma natt så jag for som en kanonkula skjuten ur sängen, den minns jag. Minns även att det var flera fina glaskulor som gick i sönder. 😕 Förvisso bara materiella ting så det kan kvitta men lite sorgligt var det ändå.
Kram

Svar: Kul att du delade med dig Marie💗!
Inte visste jag att det var en julgran som hade trillat två gånger samma natt. Fy måste varit läskigt! Snart ses vi! Det ser vi mycket fram emot! Kramar🌟
Elin Lehtinen

3 Rosa:

skriven

Ojojoj Så det kan bil
Men vilken tur att ingen blev skadad
Här hemma får det tyvärr bli plastgran pga. Allergi.

Svar: Plastgran är också fint🌟👌🏼!!
Hoppas ni har en jätte mysig advent!
Kramar i mängder💗
Elin Lehtinen

Kommentera här: