Annandag Jul!

Så underbart när man firar julen flera dagar! Glad och tacksam över en kväll som denna! Ikväll har vi firat jul hos mina älskade svärföräldrar! Super god mat!! Som alltid hos min svärmor och svärfar! Tomten kom, det spelades spel och var en glad och härlig stämning! Alla flickornas kusiner är så fantastiska! Bästa Oliver och Klara som alla fyra små kusiner ser upp till! Sen små kusinerna Isabelle och Josefine som är så otroligt godhjärtade och har så kul med våra små flickor. Blir så glad! Lyckligt lottade att ha så många kärleksfulla människor runt oss! Tack för ikväll! Underbart att träffa er alla!
(null)

(null)
Efter en dag full av julfirande, vill jag tacka min kära svärmor, svärfar, Marie, Micke, Oliver, Klara, Maja, Rickard, Angelica, Isabelle och Josefine för att ni bidrar till att skapa alla dessa underbara stunder tillsammans! 
Vill även tacka mina tre favorit M, för att ni gör varje dag till en dröm! En dröm som är sann och som jag lever i och skapar tillsammans med er!
Fortsätt sprid kärlek och omtanke till varandra! Tacksamhet, vänlighet och kärlek är "nyckeln" till många vägar i livet!
Stor kram!
1 Marie:

skriven

Tack själva för att ni sätter guldkant på vår tillvaro!
Kram 💗

Svar: Tack ska ni ha underbara familjen Korsholm❤️! Ser fram emot semestern med er!
Kramar i mängder😘
Elin Lehtinen

2 Farmor svärmor farfar svärfar mamma och pappa :

skriven

Tack själv ❤❤❤❤

Svar: Det är vi som ska tacka❤️! Kramar på er!
Elin Lehtinen

Kommentera här: