Hem ljuva hem!

Yatzy, pyjamasmys, efterrätt gjord av finaste Minea, bästa Martin som överraskar med fantastisk kvällsmat, Molli piggare. En lördagkväll bara vi fyra! Massor av kärlek som flödar! Jag känner mig så varm och tacksam i hela kroppen!!
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag hoppas du har en fin kväll och får må bra! Kom ihåg att möta livets vägar med glädje, då kommer livets vägar möta dig! KRAM!!

Glada nyheter!

Träffat fantastisk lungläkare, sjuksköterska, sjukgymnast och undersköterska! Det blev bekräftat att Molli har kollapsad lungvävnad. Vad detta beror på, vet man inte säkert. Kan vara ansträngningen när Molli satte i halsen häromdagen (att luftvägarna då har blockerats), eller att hon är hostig/ slemmig och försvagat brosk/ tracheomalaci som leder lättare till lunginflammation. Vi har fått lära oss teknik och inhalationsknep för att få upp slemmet av den duktiga sjukgymnasten. Nästa fredag ska vi på en ny röntgen av lungorna och kolla så den kollapsade delen är återställd. Är inte den kollapsade delen bättre, blir det eventuellt hjälp på sjukhuset. Vi tar en dag i taget, känner oss glada och njuter här och nu! Längtar efter att krama på vår stora flicka Minea (som haft det toppen med mormor och farmor, TACK)! Känns ändå bäst när hela familjen är samlad! Tacksam och glad att allt går så bra! Tack för allt denna gången barnsjukhuset i Lund! Tack till alla som hör av er till oss. En tanke betyder otroligt mycket!
(null)
Nu längtar vi hem, fredagsmys väntar!! Stor kram!!

Akuten Lund!

Vår älskade lilla starka Molli! Pigg och busig igår, mysig nattning med två fnittrande flickor! Vaknar sedan av en väldigt rosslig och slemmig liten Molli med pipig andning. Vi ringer och rådfrågar läkaren i Lund som känner till Molli. Läkaren vill att vi kommer in. Blodprover tagna och lungröntgen gjord. Man hittar kollapsad lungvävnad (atelektas). Vi blir inlagda för att träffa lungteamet på morgonen. Tacksam att dom hjälper vår lilla Molli!
(null)
Ha en underbar fredag alla och tänk goda tankar!
Kram!!