Premiär på förskolan!

Vår älskade lilla Molli har idag varit sin första dag på förskolan. Super kul!! Vi har verkligen en fantastisk förskola i Lövestad. Så fina pedagoger och barn! Molli kommer ha en elevassistent, det känns så otroligt tryggt och bra. Vi har en jätte bra och härlig kommunikation med personalen i köket på skolan och med pedagogerna. Känner mig bara så otroligt glad att allt går så bra för Molli och att hon får må bra.

Bästa stunden idag var ändå när vi kom hem, lyckan när Minea och Molli är tillsammans är så mycket sprudlande kärlek! 

Vill önska dig en härlig eftermiddag/kväll! Hoppas du har en fin balans i livet, där du hinner med saker du mår bra av. Ta hand om dig och unna dig av livets goda stunder!

Stor kram!

1 Marie:

skriven

Så härligt att höra.
Kram 💕

Svar: Tack att du skriver en liten rad💕!
Jätte härligt!
Kram!!
Elin Lehtinen

2 Farmor :

skriven

😙❤två kära små dagisflickor

Svar: Underbara💕
Elin Lehtinen

3 Annelie:

skriven

Åh redan dags, vad hände med tiden! Lilla Molli redan så stor 💗 Underbart att höra att de gått bra!
Saknar er! 💗
Kramar!

Svar: Jag håller med, tiden har gått så fort!
Tack för att du skrev en liten rad och glädjer dig åt att allt går så bra💕! Vi saknar dig Anneli och hoppas du och Larry mår bra!
Bamsekramar💗
Elin Lehtinen

4 Rosa :

skriven

Att ha en bra förskola/skola till barnen är oerhört viktigt. Har sedan barnen lite speciella behov är ju det extra viktigt
Kramisar

Svar: Verkligen viktigt👍🏻! Har lärt mig så mycket av detta året om vad som är viktigt. Barnen har alltid varit viktigast. Men vad mycket hjälp det finns att få om man frågar. Vet att du Rosa har en fantastisk förmåga, erfarenhet och egenskap att göra det bästa av var du en befinner dig. Du är grym och har lärt mig mycket från din tid inom sjukvården/skolan.
Hoppas du mår bra!
Tänker på dig ofta💗!
Stor kram!
Elin Lehtinen

Kommentera här: