Känslostorm

Inskolningen är avklarad och ett nytt kapitel är redo. Jag är glad över att både Molli och Minea har så fina pedagoger och en sådan trygg förskola. Samtidigt kommer många känslor ifatt mig efter ett händelserikt år. Att få vara mamma till er Minea och Molli är det bästa som hänt mig. Året som gått har inneburit många sjukhusbesök och ovissheter med Molli. Många trygghetskramar och en stark kärlekskraft att finnas där för Minea. 

För ca 1 år sen blev Molli medvetslös för första gången i min famn. En iskall kyla som kändes som mitt hjärta frös till is i några minuter. En känsla jag aldrig kommer glömma. En superkraft som kom och hjälpte mig och Martin i all panik att kunna göra hjärt och lungräddning på vår lilla Molli. Men under hela vår resa har jag alltid sett dom rosa molnen. Med dom rosa molnen, menar jag att jag ser och känner lycka, glädje, ljus, kärlek och en stark känsla av livets godhet. Mycket tack vare våra vänner och familjer som alltid finns där. Tack!! Men mest av allt för att du finns där Martin. Känslan av ett dreamteam, det känner jag verkligen med dig Martin! Tillsammans med dig är jag alltid hel! Du vet i alla sagor där dom lever lycklig i alla sina dagar. Dom dagarna lever jag med dig just nu! Jag är så tacksam att vi just fick Minea och Molli. Molli har lärt mig så mycket om livet på sitt viss och Minea på sitt viss. Jag önskar ingen någonsin behöva gå igenom elände, svaghet, sorg, smärta eller ovisshet. Men jag har också förstått att det faktist är en del av livet som vi alla ibland kommer få uppleva. Livet är inte rättvist. Livet är märkligt. Allt kan vi inte påverka. Men det jag lärt mig är att påverka det du kan med positivitet! Jag sitter i Aprilsolen som lyser in genom fönstret på oss, jag ler. Ler av lycka att jag får uppleva detta livet med mina tre älsklings M. Lycka över ett fantastiskt år, som vi klarade så bra tillsammans alla fyra! Hurra för livet! Jag tänker fortsätta leva varje dag fullt ut! Hoppas du också gör det!

Ha en fantastisk helg!

Stor fredagskram!!

1 Marie:

skriven

❤❤❤❤

Svar: 💗💗💗💗
Elin Lehtinen

2 Lejla:

skriven

❤️❤️❤️❤️

Svar: 💗💗💗💗
Elin Lehtinen

3 Josefine:

skriven

❤💚💛💜

Svar: 💗💗💗💗
Elin Lehtinen

4 Elna:

skriven

Du är fantastisk! Älskar ditt sätt att se på livet❤❤❤

Svar: Tack fina Elna💗! Dina ord värmer mig mycket🙏🏼! Du är själv en riktig glädjespridare! Hoppas vi ses snart😃! Stora kramar på dig💕!
Elin Lehtinen

5 Rebecca :

skriven

❤❤❤❤ tårarna gick inte att hålla tillbaka denna gång heller.. ni är så fantastiska!💗💗💗🌸

Svar: Du ska bara veta hur fantastisk vi tycker du är Rebecca💖!!! Tacksamma över att du finns i vårt liv!
Elin Lehtinen

6 Cajsa:

skriven

<3

Svar: 💗
Elin Lehtinen

7 Svärmor farmor mamma :

skriven

Ja ett år med så många känslor.
Ni är fantastiska alla fyra💕💕du skriver och fotograferar så otroligt fint Elin

Svar: Tack älskade svärmor💗!
Det är ni som är fantastiska som har funnits där för oss fyra hela tiden! Evigt tacksam över allt ni gjort för oss! Ha en underbar Valborg!
Stora kramar på er två 💗
Elin Lehtinen

8 Rosa :

skriven

Ett år av oro kärlek och en massa lycka
Du är fantastisk på att hitta det positiva i det som sker i livet
Och dessutom delar du med dig till oss andra på ett fantastiskt sätt. Minea och Molli måste vara glada att få ha en sådan mamma
Lycka till på nya jobbet

Svar: Blir alltid så glad av dig Rosa💗! Tack för dom fantastiskt fina orden! Tack för lyckoönskningarna!
Hoppas våra vägar möts igen snart!
Du är unik och fantastisk!
Stor kram på dig!!!
Elin Lehtinen

9 Maria:

skriven

Ja, vilket år...men precis som du skriver är det ett år med erfarenheter för resten av livet. Ni har verkligen lyckats perfekt med era två underbara tjejer, Minea och Molli! De är en sådan perfekt blandning av dig och Martin❤️. Ni är verkligen ett dreamteam på alla sätt. Ni är förebilder för många💏🙏🏼!Tycker om er såååå 💖💖💖💖👨‍👩‍👧‍👧

Svar: Tack snälla Maria för alla fina ord från dig!
Om du bara visste hur mycket dom värmer!
Ni är förebilder i vårt liv och vi är så glada över allt vi delar med er🙏🏼❤️!!!
Evig vänskap❤️
Elin Lehtinen

Kommentera här: