Obeskrivlig kärlek!

Åh vad jag älskar vår lilla kärlekstjej! Kvällsmys kan vara bland det bästa som finns! Att bara se Minea i ögonen ger mig så mycket livsglädje! Jag önskar att alla barn och vuxna får känna sig älskade av någon! Det spelar inte så stor roll var kärleken eller tryggheten kommer ifrån, så länge den är äkta och man får känna den! Så våga stanna upp och fyll dig själv med kärlek och trygghet av dom som ger dig och glöm inte att ge tillbaka!

Vi har en spännande tid framför oss, ska bli fantastiskt att bli tvåbarnsmamma, att se Minea få ett syskon, att lära känna bebisen i magen och bilda en familj på fyra❤️! Familjen är verkligen en liten värld skapad av kärlek! Som sagt, flummar iväg igen i min lilla dröm värld! Vet att världen är grym på många sätt och mycket elände som händer. Men tror att bara tankar kan påverka en massa i livet, så jag tänker fortsätter se världen med rosa moln och glada leenden!
Trevlig kväll!
Kram! 

Vår lilla ridtjej!

Blir mycket hästbilder just nu, men visst är hästar och livet på landet helt fantastiskt! Minea älskar att pyssla med ponnyn Marcus!
Jag som älskar gofika uppdukat i stora lass och tända ljus. Har börjat vänja mig vid att det är lättare att packa med mig en stor fika korg i stallet med godsaker, än att försöka locka med Minea in ;)!
Idag har det regnat mycket i Skåne, så ridpasset fick bli i stallet :)!
Hoppas du haft en toppen onsdag!
Stor kram!