Hem mot Emmagården!

Storasyster Minea är världens bästa! Håller lillasyster i handen när sista PVKn dras innan hemfärden. Nästa vidgning blir om 4 veckor och då förhoppningsvis bara endags vistelse. Ikväll ska vi fira igen, fira livet och fira att vi är alla hemma tillsammans igen!

Ha en mysig torsdagkväll!
Kram från oss!

Uppvaket

Alltid lika underbart varje gång jag får hålla om Molli på uppvaket! Idag fnittrade jag när jag satt på uppvaket med Molli. Visst är det roligt med bebisar, både äter, pruttar och ler samtidigt :)! Många känslor i kroppen varje gång Molli blir överlämnad till narkosteamet, men alltid en obeskrivlig varm och fin känsla när vi ses på uppvaket igen! Som alltid, personalen är fantastisk! Nu ska vi möta upp efterlängtade Martin och Minea!

Ha en underbar dag!
Kram

Lasarettet i Lund

Tillbaka på fantastiska barnkirurgen i Lund. Inskrivna idag, imorgon blir det ny operation för lilla Molli! Idag har vi goaste kusin Klara med oss, som leker med storasyster Minea på lekterapin. Du är så fin och snäll Klara!
Vi har träffat goaste undersköterskorna, sjuksköterskorna, specialist läkaren på barnlungor, specialist läkaren på barnkirurg. Nu inväntar vi narkosteamet inför morgondagen. Känns tryggt och bra! 
Hoppas du har en fin dag!
Stor kram!