Livet är magiskt!

Jag är glad och tacksam för livet!
Idag ska jag njuta av dagen hemma på Emmagården, njut du också av dagen och var stolt över den du är, var glad över små saker var dag! Kanske var just din bil utskottad idag, kanske hade någon redan startat kaffe bryggaren, kanske fanns din favoritplats ledig i bussen/tåget, kanske gick din favoritlåt på radion, kanske kunde du sluta tidigare idag, kanske kände du dig extra stark på träningen idag, kanske var maten extra god, kanske fick du en oväntad kram, kanske kände du dig extra uppskattad idag, kanske sa någon att du hade en fin tröja, kanske fick du ett gulligt sms, kanske gick telefonkön extra snabbt idag, kanske blir det en sådan där vanlig och trygg dag utan några förändringar..
 
...Kanske vi glömmer att glädjas av dom små sakerna var dag i livet som faktist gör oss glada! För visst inbillar vi oss alla ibland att glädje måste vara något stort, tror det är bra att stanna upp ibland och glädjas åt dom små sakerna i livet!! Jag hoppas jag gör dig glad!
Så dagens tips, stanna upp och njut av dagen, fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv och skratt som känns långt in i magen :)!
 
Jag gillar vintern och snö och här hemma har det verkligen kommit snö i natt,
men tänkte ändå bjuda på några härliga sommarfoto som gör mig glad!
Ha en fantastiska dag!
Kram!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag, borta bra, men hemma bäst!

Att träffa pappa Martin var det bästa
efter en helg i Stockholm ❤️!
 
Vilken fantastisk helg Minea och jag haft!
Stockholm är underbart, höjdpunkten är såklart släkt och vännerna! Men efter en weekend i Stockholm i turbo fart, ser både jag och Minea fram emot lugnet på Emmagården! 

Släkten är verkligen något alldeles speciellt, dessa fantastiska människor, min goa, godhjärtade farmor och hennes kloka och förståndiga man, min farfar! 
Sen min älskade mormor och morfar, tack för allt ni ger i kärlek, värme med mera!
Det är alltid en glädje att träffa dom alla, tänk att dom tagit emot mig med varmt öppnade armar ända sen jag var nyfödd och finns där idag med lika varmt öppnade armar, det gör en gott i själen!
Jag känner mig verkligen lyckligt lottad att ha både min farmor, farfar, mormor, morfar och gammel mormor i livet!
Dessa människor har sådana spännande historier från livet och är klokare än vad jag nånsin kommer bli, men lika glad för det är jag ;)!
 
Härlig helg, tusen tack för allt gott Therese med familj och alla har bjudit på!! Fulladdad efter att ha blivit bortskämd i några dagar.
 
Nu ska vi njuta av en mysig kväll med vår favorit ❤️!
Hoppas ni alla mår bra!
Stanna upp och njut under en mysig filt med någon du gillar i detta vinter vädrer!
Kram!!


 

Världen är liten ibland..

Underbar lördag i Stockholm, (men intensiv som alltid när man vill hinna hälsa på alla vänner och släkt :)..
 
Började dagen med att kolla på innebandy som mina två små kusiner spelar, grymma lirare! Imponerande att se dom och alla andra barn!
 
Men nu ska ni få höra något hel kul, när jag skulle gå in idrottshallen idag, så står Kristin Kaspersen och Hans Fahlén där, ( jag träffade Kristin på en fest i Stockholm i somras där Kristin var konferencier), vi pratade några ord och hon erbjöd sig snällt att vagga Minea medens jag åt. Den lilla stunden jag pratade med henne blev jag helt till mig, (jag är inte kändiskåt ska tillägas :).
Men denna kvinna berörde mig otroligt mycket, inte bara sjukt snygg, super trevlig och rolig. Hon hade ett hjärta av guld! Jag lovar! Träffade henne så kort och jag blev verkligen så berörd av henne! Men nu ska jag komma till saken, först känner jag WOOOOW det är ju Kristin, samtidigt får jag lika snabbt känslan, jag bara går förbi, för hur många träffar hon inte som hon är proffsigt trevlig till, nu kommer det hela, när jag går förbi och får ögonkontakt med henne så säger hon, men det är ju du, jag blir såklart helt mega till mig :)!!
Vi kramas, hon presenterar mig för Hans och ja som ni vet, jag hade kunnat prata i evigheter, men vill inte verka som någon helt knasig och besatt person ;), så det blir ett trevligt men kort samtal! Hon hinner hälsa på Minea och vips så var denna magiska stund slut..
Förstår om inte ni tycker detta är så häftigt, men för mig var det helt MAGISKT häftigt :)! 
Så säger bara, 
vilken fantastisk människa!!
 
Dagen fortsatte underbart, fick en super fin present av min mammas, brors fru, Lotta, världens goaste!! En Michael Kors plånbok, överasskad och super glad blev jag, tusen tack!!
 
Fick även ett jätte gulligt sms av min kusin Jenny idag som betydde massor❤️!
 
Hälsade på våra vänner och träffade deras lilla söta 4 månaders bebis Lea! 
 
Nu go middag med ett glas vin!
Ja, livet är verkligen på topp!
Jag känner mig som i en lycko bubbla!
Saknar dock Martin, jag vet, det är bara en dag sen vi sågs, men saknar han ändå :)!!
 
Njut av att det är lördag i kroppen!
Och du, du är bra!!
Kram på er!!