Upp och Ner i Ystad, med favorit kollegorna!

Haft en härlig dag som snurrat på snabbt! Servat bilen, ätit god lunch med min kära pappa, fikat på god semla med min kära vän Jenny och deras söta dotter Tova, fixat tupp och nutellakladdkaka till min snälla svägerska med familj som passat Minea ikväll. (Visst är det kul att få veta allt om varandras liv ;). Perfekt med en liten "blogg", för den förvirrade som jag, livet går lite för fort ibland!
 
Men nu fortsätter fredags sagan, haft en super rolig kväll med mina fantastiska kollegor! Fattades dock några, men så kul det var att träffa alla! Tänk vad nära man kommer sina kollegor, man blir som en liten extra familj!
Jobbet är en viktig del i livet för mig!
Kommer en liten härlig bild från kvällen på två goa kollegor. Lägger tyvärr inte ut fler bilder på gänget, eftersom inte alla vill synas i media ;) och största delen av bilderna från kvällen är gruppbilder!!
Men tack för ikväll allihopa (23 st)! 
Ni är sååå saknade!!
 
Njut av helgen gott folk!
Nu ska det kramas på mina älskade!
Kram på er!


 

Solstrålar

Tänk att våren kan innehålla så mycket energi, man får verkligen en härlig kick av att vara ute i vårluften!!
Satt en stund i förmiddags på bänken på gården och tog en kopp te,
som jag njöt! Jag blir glad ut i tårna av vårenssolstrålar, fågelkvittret, alla blommor som tittar fram, med mycket mera! Första kvällen denna veckan som jag varit själv med mina absoluta favoriter M+M! Vi har njutit och ätit gott!
Jag är så otroligt tacksam för livet och livets innehåll!! 
Imorgonkväll ska jag träffa mina efterlängtade jobbkollegor!!
 
Börja att starta fredagen med något som gör dig extra glad och förmedla den känslan vidare till nästa du träffar och gör den personen extra glad!
Kramar!
Vårtecken på Emmagården!
Underbara tulpaner!